IGOR: OBJECTIVE UIKOKAHONIA


IGOR: OBJECTIVE UIKOKAHONIA
Third Person

Developer: Pendulo Studios
Release: 1995



Home Screenshots Review Walkthrough Videos Saves


"Igor, a college student, wants to date the most beautiful girl of his school. Instead he discovers a criminal plot he has to investigate."

Συνοψίζοντας
•  Στήν πρώτη δουλειά των κατασκευαστών του Runaway είναι φανερά τά ελαττώματα των πρωτάρηδων: ασυνάρτητη αφήγηση κι υπερβολές στους γρίφους. Χωρίς να μπορεί να μεταδώσει στον παίχτη έστω κι ένα μικρό μέρος από το ευφάνταστο και παρατραβηγμένο σενάριό του, τον αφήνει στό μεγαλύτερο μέρος νά παρακολουθεί τά δρόμενα σάν παρατηρητής καί νά καταφεύγει στό κλασσικό κλίκ-μέ-όλα-πάνω-σέ-όλα γιά νά δεί τί θά γίνει.
•  Το άγχος για την δημιουργία ενός "δύσκολου" παιχνιδιού, το μετατρέπει σ' αρκετά σημεία, απλά, σε ηλίθιο. (Με αποκορύφωμα τον λαβύρινθο όπου η είσοδος από την έξοδο απέχουν γύρω στα 60 κλίκ -- κι είναι μια διαδρομή πού θα πρέπει να την κάνεις τουλάχιστον 4 φορές!)
•  Υπάρχουν βέβαια και τά καλά σημεία (και το καλύτερο, αυτό του σκοτεινού δωμάτιου όπου ψάχνεις σχεδόν στα τυφλά, το κράτησαν και το μετέφεραν και στο Runaway) πού θα σε κάνουν να μην θέλεις να το παρατήσεις, αλλά τελικά, αυτό πού μένει είναι μιά αδικαιολόγητη ταλαιπωρία.

Βαθμολογία: 2/5